Szerviz regisztráció


TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT


AZ ORFK-OBB ÁLTAL MEGHIRDETETT 2021 ÉVI, ŐSZI „LÁTNI ÉS LÁTSZANI 2021” KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI AKCIÓ CÉLJÁVAL EGYETÉRTEK ÉS AZ AKCIÓBAN VÁLLALKOZÁSOM A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ESZMÉJÉT MAGUNKÉNAK TUDVA – ÖNKÉNTESEN RÉSZT VESZ.

Vállaljuk, hogy ügyfélkörünkben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tovább erősítsük a közlekedésbiztonság elsőrendű fontosságának tudatosulását, megerősítve az ezért való gépjármű üzemeltetői felelősség alapvető jelentőségét.

Vállaljuk, hogy a szervizműveletek, illetve a javítás során:

Vállaljuk, hogy őszi közlekedésbiztonsági átvizsgálásra hozzánk forduló autósokat teljes körűen kiszolgáljuk, a közlekedésbiztonsági átvizsgáláson belül kiemelt figyelmet fordítva a járművilágítás „látni és látszani” valamennyi elemére. Lehetőségeinkhez mérten saját akciókat is kezdeményezünk, ennek kedvezményszintjét meghirdetjük.

Egyben hozzájárulok, hogy a társadalmi felelősségvállalási nyilatkozatot aláíró vállalkozásokat tartalmazó nyilvános cégjegyzékbe felvegyenek, az akció honlapján szervizszolgáltatási adatainkkal megjelenjek. Számunkra az akciót támogatók szakmai, illetve tájékoztató anyagot küldjenek.


A Látni és látszani akció kapcsolattartója

A vállalkozás közzétehető adatai

Vállalt szolgáltatás

Az átvizsgálást követően a szerviz igazolólapot ad (kitöltve, lepecsételve) abban az esetben, ha a gépjármű megfelel1 a látás és látszhatóság műszaki követelményeinek.

1Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és nem helyettesíti a "Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat" sem. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilóméteróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét.