Tungsram Megalight Ultra +200
2021-11-14 13:09:34


A Tungsram a jelen legfontosabb kihívásaira, többek között az élhető környezet és az emberi jól-lét megteremtésére keres válaszokat. E célokat a figyelem hívta elő – figyelem egymásra és a minket körülvevő világra, hiszen csak a bizalmi elvre épülő társadalom valamennyi tagjának, csoportjának együttműködése által valósulhat meg az élhető környezet. A Tungsram ehhez a legmagasabb iparági szabályoknak megfelelő, innovatív, világszínvonalú termékeivel járul hozzá, melyeket a fenntarthatóságot gondosan szem előtt tartva gyártunk – hogy mindannyian biztonságban éljünk és érjünk haza. Ezen elvek és szigorú minőségi elvárások szerint készülnek autólámpáink is. 

Akár jobb láthatóságot, akár stílusos megjelenést keres autójának, a Tungsram kiváló minőségű prémium autólámpák széles választékát kínálja, amelyek nemcsak a közúti forgalomban elvárt EU szabványnak felelnek meg, de a speciális lámpakialakítások alapján jobb látási viszonyokat és további előnyöket biztosítanak az élettartam, a fényerő, a szín és a rezgésállóság tekintetében. 

Ahhoz, hogy ki tudja választani az ideális izzót, figyelembe kell vennie vezetési szokásait, hogy mennyit vezet éjszaka, milyen gyakran használja autóját a városon kívül, mennyire könnyű kicserélni az izzókat az autójában, illetve azt is, hogy a fény melyik színhőmérséklete kényelmes az Ön szemének. 

A Tungsram Premium Megalight termékcsalád - az egyedi tervezésű izzószálnak és a lámpatest speciális bevonatának köszönhetően - nagyobb fényerőt biztosít, amellyel jobb fényeloszlást érhető el az úton, így biztonságosabb vezetést tesz lehetővé azáltal, hogy több fényt vetít az útra, javítva az éjszakai láthatóságot. 

A kínálatunk legfényesebb halogén fényszóró lámpája, a Tungsram Megalight Ultra +200, megfelel a legmagasabb elvárásoknak, biztonságosabb és könnyebb éjszakai vezetést kínál az útburkolati jelek és közlekedési táblák jobb láthatóságával együtt, segítve ezzel a járművezetőket az esetleges balesetek gyorsabb észlelésében. 

A Tungsram Megalight Ultra +200 akár 200% -kal több fényt biztosít az előttünk álló úton - az ECE R149 szerinti súlyozott megvilágítási pontok minimális követelményeihez képest - az izzószálak finom beállításával és a 100%-os xenon gáztöltéssel. 

Az egyedi megjelenésű bevonatrendszer nagyobb megvilágítást biztosít a kék részleges bevonatból eredő fehérebb fénnyel kombinálva, ami különösen a fáradt vezetők számára nyújt maximális biztonságot. Az izzó ezüstös teteje vonzó megjelenést biztosít autójának, különösen az átlátszó fényvisszaverő fényszórók esetében.