Mercedes-Benz

Az egyik legfelhasználóbarátabb gyártói webportált tudhatja magáénak a MercedesBenz, ez köszönhető az elmúlt pár év alatt végbement változtatásoknak, mostanra egy kiforrott szolgáltatói oldalt tudunk használni magyar nyelven.

Magyarországi gépjárműjavítóként a www.b2bconnect.mercedes-benz.com/ hu oldallal kell megismerkednünk, ahol a gyártó nagyszerűen támogat minket, mivel közvetlenül a kezdőoldal tetején – középen elhelyezett „Segítségre van szüksége?” menüvel sok kezdeti kérdésünkre választ fogunk kapni ➊.

A regisztrációs procedúrát az oldalon négy lépés elvégzésével kezdjük. Először az Országot kell kiválasztanunk, majd a Vállalat adatainak megadása következik. Harmadik lépésben adminisztrátori fiókot kell létrehoznunk, végezetül pedig egy összefoglaló oldalon tekinthetjük meg a rögzített adatok helyességét, és három nyilatkozat elfogadása után tudjuk elküldeni a regisztrációs igényünket. A regisztráció, igénylés vagy bármilyen lépés folyamán találkozni fogunk nyilatkozatokkal, ezekkel kapcsolatban fontos, hogy ne csak elfogadjuk, hanem olvassuk is el azokat, hiszen az általános adatvédelmi információk a szerződési feltételeken túl hasznos leírásokat is tartalmaznak. A webportál összetett, de nem bonyolult annak, aki jó felhasználóként tanulmányozza az oldal működését.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.