Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

AOTV 2017 középdöntő - VI. régióKiskunhalason az AUTÓ FA-GE Q-Service látta vendégül az AOTV középdöntőjének hatodik megmérettetésén a szegedi és a bajai csapatot. Forgó Gyula, a cég tulajdonosa fogadta a diákokat, és a nap folyamán szemmel kísérte munkájukat. A verseny jó hangulatban telt, a pontok összeadása után pedig világossá vált, hogy mindkét csapat jól felkészült a versenyre.

Forgó Gyula, a műhely tulajdonosa személyesen fogadta a reggel érkező csapatokat, és a reggelit követően bemutatta szervize történetét és felhívta a figyelmet a műhely sajátosságaira. Ismertette a gépek elhelyezkedését és bemutatta a verseny során segítséget nyújtó munkatársát a csapatoknak. Már hagyomány, hogy a műhelyekben dolgozó munkatársak is részt vesznek a versenybizottság munkájában, így a végső értékelésben is.

Spindler Tibor, az Autószerelők Országos Egyesületének elnöke is köszöntötte a diákokat, és kifejtette a szakma álláspontját a versennyel és az utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés