Termékcímkék és a hamisítványok azonosításának módja

Fedezze fel a Gates® PowerGrip® vezérműszíjaink eredetiségének biztosítékát hasznos tippekkel, amelyek segítségével felismerheti az eredetiség jeleit legújabb generációs csomagolásunkban. Az egyértelmű kialakítástól és lezárási módszerektől, a létfontosságú címkerészletekig bizonyosodjon meg, hogy valódi terméket kapjon készhez. Ismerje meg, hogyan ellenőrizheti csomagolását és biztosíthatja az eredetiséget két egyszerű módszerrel: manuálisan írja be a 30 számjegyű kódot weboldalunkon, vagy olvassa be a QR-kódot okostelefonjával. A minőségbiztosítás a csomagolással kezdődik. Egy lépéssel közelebb kerül motorja teljesítményének megőrzéséhez, ha elolvassa a teljes cikket. 

Ha Gates® PowerGrip® vezérműszíjak beszerzéséről van szó, az eredetiség bizonyítása kulcsfontosságú. Az eredeti Gates® vezérműszíjak jellegzetes csomagolással és címkékkel vannak ellátva, amelyeket a könnyű ellenőrzés érdekében terveztek. Ebben az útmutatóban végigvezetjük az eredeti Gates® vezérműszíj csomagolásán és címkéinek legfontosabb jellemzőin, valamint eredetiségük ellenőrzésén. 


A csomagolás részletei 

A Gates® PowerGrip® vezérműszíjakat mindig egyedi csomagolásban szállítjuk. A csomagolás erős kartonból készült, letisztult dizájnnal, világos logóval, képekkel és olvasható szöveggel. Ezeket az szíjakat három elsődleges csomagolási színben találja: piros, fekete és fehér. 

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.